Assosierte medlemmer

Her kan du finne leverandører og medlemmer som støtter arbeidet vårt i Takforum.

Bauder

Bauder gjør takene trygge med omfattende rådgivning og alt av materiale for tetting, isolering, beplantning og generering av solenergi.

Glava

Vi tegner dine tak. Glava® er totalleverandør av isolasjon til tak. Vi kan tegne bærekraftige løsninger for dine tak.

Icopal

Icopal produserer takshingel og asfalt takbelegg, samt viktig tilbehør til taket. Icopal asfalt takbelegg finnes til både skrå og flate tak.

Isola

Isola utvikler produkter innen kategoriene tak, vegg, gulv og grunn for gjøre det enklere for deg som er proff å bygge fuktsikkert og energieffektivt.

Mataki

Mataki utvikler asfalt takbelegg, radonsystemer og tettesystemer for tak, vegg og grunn. Produktene er spesielt tilpasset norske forhold.

Protan

Protan AS produserer og leverer takbelegg og membraner av høy kvalitet og er også en av Nordens ledende takentreprenører.

Rockwool

ROCKWOOL isolasjon finnes i et bredt sortiment og fås i mange dimensjoner og tykkelser. Det kan tilpasses de fleste formater.

SFS

Fra starten i Norge i 1982 har SFS vært kjent som en leverandør av høy kvalitets skruer og festemateriell til tak og fasader, produsert på egne SFS fabrikker i Sveits og andre land i Europa. 

Sundolitt

Sundolitt er markedsleder i Norge i en rekke segmenter. Det har vi lykkes med ved å være jobbe hardt og målrettet med tilgjengelighet, logistikk og produkt.

Vartdal Plast

Vartdal Plast leverer emballasjeløsninger til mat, isolasjonsprodukter til bygg og beskyttende emballasje til tekniske produkt.

#

From $200 / Per Month

#